Hallituksen tiedote 1.10.2021

Hallituksen tiedote 1.10.2021

 

Turvallisuuspäällikkö ja tiedottaja

-        Hallitus on nimittänyt Vesa-Pekka Meskasen (E 44) uudeksi turvallisuuspäälliköksi.

-        Minä toimin jatkossa tiedottajana.

 

Myyrinrannan talous on hyvä. Numerot ovat suurin piirtein budjetissa yhtiön ns. normaalielämän tulojen ja menojen osalta.  

 

Pihaurakka

Asbestipurkutyöt ovat viivästyneet. Syynä alun perin valitun purku-urakoitsijan ruuhkautunut aikataulu. Nyt tilalle on valittu uusi urakoitsija. Koska urakoitsija vaihtui, piti Laatikaisen (pääurakoitsijamme) tehdä Aluehallintovirastoon (AVI) ilmoitus tästä. Kyseinen ilmoitus täytyy tehdä viikko ennen kuin työt alkavat. Siksi uusi urakoitsija ei vielä pääse töihin. Urakoitsijamme Laatikainen tiedottaa tästä vielä.

 

Ylä- ja alatalon välissä oleva koivu tullaan kaatamaan. Se oli alun perin tarkoitus jättää siihen. Puun juuristo vaurioitui kuitenkin kaivuutöissä niin pahasti, että se ryhtyi kuolemaan. Tarkkasilmäisimmät saattoivat nähdäkin ennen ruskaa, kuinka koivun oksat alkoivat ruskettumaan. Alatalon ja Koskikuja 5:n välissä olevan suuren koivun kunto selvitetään asiantuntijan toimesta. Alatalon edessä oleva Koskikuja 5:n puolelle kasvanut matala puu kaadetaan Koskikuja %:n asukkaiden pyynnöstä.

 

Aikataulullisesti urakka on noin viisi viikkoa myöhässä. Arvioitu valmistumispäivä on nyt 8.11. Laatikainen pyrkii parhaansa mukaan kuromaan aikataulua kiinni. Suurimmat syyt myöhästymiseen ovat ylätalon ympäristön kallion kiilaustyöt ja kaatunut pakotunneli.

 

Talouden näkökulmasta hanke on hyvinkin linjassa hallituksen etukäteisarvioiden kanssa.  Yhtiökokouksen hankkeelle myöntämää budjettia ei, näillä näkymin ainakaan, tulla ylittämään. Onhan projektin mahdolliset yllätyspaikat jo kaivettu auki.

 

Pysäköinti

Pysäköinnin jatko Koskikujalla varataan kaupungilta urakan päättymiseen saakka. Huomioikaa kujalla pysäköidessänne, että sen päässä on pysäköintikieltoalue. Se alkaa ja päättyy samaan tolppaan, joka on kujan päähän tultaessa oikealla. Täten 6:den edessä on pysäköinti kielletty ennen talon puolella olevaa liikennemerkkiä. Tänään oli eräs ystävällismielinen henkilö soittanut paikalle lappuliisan, koska tuolla kohtaa oli asukkaamme auto parkissa. 

 

Niille asukkaille, joiden parkkipaikka on ollut remontin takia pois käytöstä, korvataan parkkimaksu niiltä viikoilta, jolloin paikka ei ole ollut käytössä. 

 

MP-pysäköinti

Koska meillä on nyt koneet ja tarvikkeet tontilla, tehdään pysäköintialueen Koilliskulmaan, portaiden ja kukkarinteen väliin MP-parkki (mopoille ja moottoripyörille). Alueesta tulee sen verran pieni, ettei siihen auto mahdu. Paikka tullaan merkitsemään liikennemerkillä. Se on käytettävissä vain kesäisin. Talven yli siinä ei saa mitään säilyttää. Näin siksi, että se toimii talvisin lumenkeruualueena.

 

Tämä pieni alue varataan MP-käyttöön siksi, ettei mopoja ja moottoripyöriä pysäköitäisi ns. tolpattomaan riviin. Motoristit osaavat omalla alueellaan pysäköidä tarvittaessa hyvinkin tiiviisti. Autojen välissä yksi MP vie helposti yhden auton paikan. Pyytäisin teitä, joilla käy mopoilevia vieraita, opastamaan vieraatkin käyttämään mainittua aluetta. Mopojen (-kin) pysäköinti on talojen seinustoille kielletty.

 

Ikkunaventtiilit

Pihaurakan valmistuttua huoneistojen korvausilmaventtiilien allergiasuodattimet tullaan vaihtamaan Myyrmäen Huollon toimesta. Työ edellyttää tietysti ikkunoiden edustojen raivaamista, jotta miehet saavat työn tehtyä. Huolto tiedottaa asiasta ajankohdan lähestyessä. Jatkossa suodattimet tullaan vaihtamaan joka syksy.

 

Yhtiön 50 v juhlat           

Kun saamme pihaurakan valmiiksi, on tarkoitus juhlistaa yhtiön pyöreää merkkipäivää. Ajankohta ja tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä. Pia Kaitasalo on lupautunut tilaisuuden ”pääemännäksi”. Auttavien käsien toivotaan ilmoittautuvan hänelle numeroon 0400 56 29 28.

 

Hyvää syksyä kaikille!

Hallituksen puolesta,

Lasse Kaitasalo, puheenjohtaja